-
کسب و کار اینترنتی
-
پنجشنبه, ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۴۳ ب.ظ
-
۳۹۸
-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
-
مواد لازم برای کمپوت گیلاس
-
- شکر 300 گرم
- گیلاس 1 کیلوگرم
- آب به میزان لازم
در این مطلب می خوام طرز تهیه کمپوت از یک میوه تابستونی زیبا، جذاب و بسیار خوشمزه رو بهتون آموزش بدم. بله درست حدس زدین کمپوت گیلاس. کمپوت یا خوشاب نوعی دسر از نوع مربا، مارمالاد و کمپوت محسوب میشه که برای اولین بار در قرن هفدهم میلادی توسط کشور فرانسه به جهان معرفی شد و در واقع از میوه کامل یا خرد شده و شربت تهیه میشه. معمولاً از اکثر میوه ها میشه کمپوت درست کرد مثل کمپوت سیب و کمپوت آناناس. کمپوت گیلاس علاوه بر هیجان انگیز بودن خواص درمانی بیشماری هم داره که در اینجا به آن ها اشاره می کنم. از اون جایی که گیلاس یه منبع غنی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هاست، به کاهش اتهاب های بدن، کم خوابی و تقویت قلب کمک می کند. همچنین کمپوت گیلاس به کاهش قند خون و فشار خون نیز کمک می کند و در درمان بیماری هایی مث آلزایمر، پارکینسون، آرتروز، نقرس و سرطان اثر گذار هست. با من و ایران کوک همراه باشین تا به راحتی یه کمپوت گیلاس خانگی خوش رنگ و دل پذیر رو درست کنیم.
طرز تهیه کمپوت گیلاس
مرحله اول: آماده سازی گیلاس ها
برای درست کردن یک کمپوت گیلاس خانگی و با کیفیت، مهم ترین نکته انتخاب گیلاس های مرغوب، سالم و بدون زدگی یا کرم خوردگی است. پس از انتخاب گیلاس ها، به خوبی آن ها را بشویید و ساقه آن ها را جدا کنید، ولی نیازی به جدا کردن هسته گیلاس ها در تهیه کردن کمپوت ندارید. سپس گیلاس های شسته شده را داخل یک آبکش بریزید و اجازه دهید به خوبی خشک شوند.
مرحله دوم: درست کردن شهد کمپوت گیلاس
در این مرحله برای درست کردن شهد کمپوت گیلاس، در یک ظرف مناسب، سعی کنید از یک قابلمه بزرگ استفاده کنید چون در مرحله بعد قرار است گیلاس ها را نیز به شهد اضافه کنید، آب و شکر را با هم مخلوط کنید و کمی هم بزنید. ظرف حاوی آب و شکر را روی شعله متوسط گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر در آب حل شود و به غلظت مناسب برسد.
مرحله سوم: افزودن گیلاس ها به شهد
پس از آماده شدن شهد کمپوت گیلاس، اجازه دهید خنک شود. اگر زمانی که شهد داغ است گیلاس ها را به آن اضافه کنید گیلاس ها ترک می خورند. پس از خنک شدن شهد، گیلاس های شسته و خشک شده را هم به آن اضافه کنید و برای 40 دقیقه روی شعله گاز با حرارت متوسط بگذارید تا گیلاس ها با شهد بپزند و طعم بگیرند.
مرحله چهارم: نگه داری از کمپوت گیلاس
پس از پخته شدن کمپوت گیلاس، گاز را خاموش کنید و زمان دهید تا کمپوت خنک شود و به دمای محیط برسد. سپس کمپوت را در ظرف شیشه ای تمیز، خشک و درب دار بریزید و در یخچال بگذارید.
نوش جان