-
يكشنبه, ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۰۳:۳۸ ب.ظ
-
۶۸۶
-
مواد لازم برای تره اسفناج
-
- اسفناج 500 گرم
- تخم مرغ 3 عدد
- سیر 1 بوته متوسط
- نارنج 2 عدد و یا ( آب نارنج 1/2 پیمانه )
- برنج نیم دانه 1/2 پیمانه
- کره 50 گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- دارچین به مقدار لازم
غذاهای محلی شهرهای مختلف ایران جای خودشون رو توی سفره های اکثر ایرانی ها باز کردن. به همین علت قصد داریم یه خورشت محلی گیلان به اسم تره اسفناج رو بهتون یاد بدیم. این غذا معمولا با پلو یا ماهی کولی سرخ شده سرو می شه. بعضی از غذاهای محلی این استان، مثل میرزا قاسمی، خورش اناربیج و واویشکا مرغ شناخته تر هستند اما اسفناج تره هم دست کمی از اونا نداره. همونطور که می دونین اسفناج خواص زیادی داره. پروتئین تخم مرغ هم که بهش اضافه بشه یه غذای خیلی مقوی میشه.
اکثر غذاهای شمالی چاشنی مخصوصی مثل رب انار یا سیر دارن، اما تو این غذا علاوه بر سیر از آب نارنج استفاده میشه. ترشی نارنج طعم فوق العاده ای به این غذا می ده. امروز قصد داریم شما رو به استان گیلان ببریم پس با ما همراه شوید تا طرز تهیه تره اسفناج خوش عطر و طعم رو یاد بگیرید.