-
شنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۹، ۰۹:۰۶ ب.ظ
-
۱۱۴۷
🥗 شیرینی ناپلئونی
مواد لازم:
خمیر ورقه شده
خامه 400 گرم
خاکه قند 3 قاشق
سفیده تخم مرغ 4 عدد
طرز تهیه در ادامه مطلب
آموزش روش تهیه شیرینی ناپلونی
طرز تهیه:
خمیر ورقه شده را به قطر 1 سانتیمتر و به فرم مستطیل باز کنید و در سینی مخصوص فر قرار دهید.
فر را با درجه حرارت 450 درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم کنید و سپس سینی را روی اولین پنجره فر از طرف پائین، به مدت نیم ساعت قرار دهید تا خمیر کاملا برشته و ورقه شود.
سینی را از فر در آورده و بگذارید کاملا سرد شود. بعد 400 گرم خامه را با 5 قاشق سوپخوری خاکه قند بزنید تا فرم بگیرد. 4 عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا کاملا سفید شده و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد.
سپس سفیده را با خامه مخلوط کنید.
خمیر برشته را که ورقه ورقه شده و به راحتی از هم جدا می شوند، از قطر دو نیم کنید و لای هر ورقه مقداری خامه بمالید و ورقه دیگر را روی آن قرار دهید و با دست کمی روی نان ها را فشار دهید. سپس بصورت مربع مربع نان های خامه ای را ببرید.
در آخر کار روی شرینی ها خاکه قند و پودر پسته بپاشید.
می توانید قبل از گذاشتن خمیر در داخل فر نیز خمیر را به صورت مربع های یکسان ببرید و سپس در فر قرار دهید.