-
پنجشنبه, ۳ مهر ۱۳۹۹، ۰۸:۵۹ ب.ظ
-
۷۴۳
-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
وقتی صحبت از ترشی گوجه (Pickled tomatoes) می شه اولین چیزی که به ذهن می رسه ترشیِ گوجه مشهدی یا سالاد مشهدی است که جزء ترشی های سنتی ایرانه و بسیار پرطرفدار و البته خوشمزه که از ترکیب آب گوجه فرنگی با سبزیجاتی مثل کلم و هویج و فلفل و.. تهیه می شه. اما با رواج پیدا کردن مصرف گوجه گیلاسی یعنی همون گوجه های خوشگل و کوچولویی که در بازار میوه به فروش می رسه و برای تهیه انواع سالاد و همچنین کنسرو کردن مورد استفاده قرار می گیره، خیلی ها هم ترشی خوشمزه و تند و تیزی با این گوجه ها تهیه می کنن که در کنار انواع غذا سرو می شه. لازمه بگم این ترشی رو با گوجه معمولی هم می شه تهیه کرد پس در صورت در دسترس نبودن گوجه گیلاسی خودتون رو محدود نکنید.
ترشی گوجه گیلاسی ترشی مدرن به حساب میاد که روش تهیه ساده ای داره و در مدت زمان کمی آماده می شه که با توجه به پر طرفدار شدنش امروز تصمیم دارم روش تهیه اش رو به شما آموزش مرحله به مرحله آموزش بدم تا بتونید راحت و ساده ترشی خونگی خوشمزه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید البته حتما اشاره ای هم به ترشی گوجه سنتی هم می کنم تا با هر دو ترشی آشنا بشید.
گوجه های سفت و قرمز را بشویید و خشک کنید.
گوجه را درون ظرف مناسب قرار دهید و سیر، پوست لیمو، فلفل و ترخون خشک رو لابه لای گوجه بریزید.