-
شنبه, ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۰۲:۰۵ ب.ظ
-
۸۰۹
معرفی کتاب اصول و فنون مذاکره :
کتاب اصول و فنون مذاکره راجر فیشر درباره روش مذاکره اصولی است. هر مذاکره ویژگی های خاص خود را دارد و با دیگر مذاکرات متفاوت است، اما عناصر اساسی مذاکره تغییر نمی کنند. از مذاکره اصولی می توان هم در هنگامی که فقط یک مساله مطرح است استفاده کرد و هم زمانی که مسایل متعددی در میان است، هم برای دو طرف مذاکره و هم برای چند طرف مذاکره، هم در مواردی که متضمن تشریفات ویژه ای است نظیر مذاکرات دسته جمعی (کارگران و کارفرمایان) و هم مذاکراتی که قید و بندی ندارد و به مقتضای مورد پیش می آید.
این کتاب درباره مذاکره است و مذاکره مهم ترین و رایج ترین وسیله برقراری ارتباط بین انسانهاست. انسان موجودی است اجتماعی و لازمه زندگی اجتماعی، داشتن ارتباط و هم زیستی با دیگران است. اولین تجربه انسان برای مذاکره از خانواده شروع می شود و برای تامین خواسته های خود که ناشی از نیازهای محدودی می باشد به گفتگو و در حقیقت اغلب اوقات به مذاکره ساده و ابتدایی با اعضای بزرگتر خانواده خود می پردازد و این امر به تدریج ادامه و گسترش می یابد تا اینکه در بالاترین و پیشرفته ترین و در عین حال مشکل ترین وجه آن وارد « مذاکرات بین المللی » با دیگران می شود.
کتاب اصول و فنون مذاکره راجر فیشر ویلیام یوری ، پرفروش ترین و بهترین کتاب اصول و فنون مذاکره می باشد که اینک بیش از ۲۸ بار تجدید چاپ شده است و به شما یاد می دهد چگونه در هر شرایطی یک مذاکره کننده موفق باشید. کتاب ترجمه اصلی عنوان کتاب Getting to YES: negotiating agreements without giving in می باشد که توسط دکتر مسعود حیدری به فارسی برگردانده شده است. برای موفقیت بیشتر مطالعه این کتاب را پیشنهاد می کنیم.
فهرست کتاب:
- پیشگفتار مترجم و نویسندگان کتاب اصول و فنون مذاکره راجر فیشر
- گفتار اول – مساله : روش مذاکره مبتنی بر موضع گیری
- گفتار دوم – راه حل مساله : روش مذاکره مبتنی بر اصول
- قسمت اول : اشخاص را از مسئله جدا کنید
- قسمت دوم : روی منافع تمرکز کنید نه روی مواضع
- قسمت سوم : برای تامین منافع متقابل حق انتخاب های متنوعی بیاندیشید
- قسمت چهارم : به استفاده از معیارهای عینی اصرار بورزید
- گفتار سوم – بلــــه، امــــــا
- قسمت اول : اگر از شما قوی تر هستند چه کار باید بکنید؟
- قسمت دوم : اگر وارد بازی مذاکره نشوند و منتظر بازی از طرف شما بمانند چه کار باید بکنید؟
- قسمت سوم : اگر طرف مذاکره دست به نیرنگ و ترفندهای ناشایست بزند چه باید کرد؟
- گفتار پایانی – سه نکته اصلی