-
شنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۹، ۰۹:۱۳ ب.ظ
-
۷۸۹
🥗روش ساخت پاناکوتای انار
مواد لازم:
٣ لیوان آب انار
٢٠٠ گرم خامه
٢ قاشق ژلاتین
نصف لیوان آب
شکر مقداری
وانیل نیم قاشق
طرز تهیه در ادامه مطلب..
آموزش درست کردن پاتاکوتای انار
طرز تهیه:
خامه و انار را قاطی کنید. با همزن دستی بزنید.
بعد وانیل و شکر رو اضافه کنید. روی حرارت خیلی ملایم بگذارید فقط شکر اب بشه. بعد از روی حرارت بردارید. شکر که ریختین بچشین شیرینیش رو اندازه کنید در آخر هم پودر ژلاتین و با آب بنماری کنید؛ بعد به دسر اضافه کنید. به همین آسونی خیلی هم خوشمزست.
مزه خود انار قشنگ توی این دسر غالبه. حداقل ٣ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر کامل بسته شود.
برای تزیین میتوانید از پوست انار، دانه انار یا زالزالک استفاده کنید.
💚❤️ کانال ما رو به دوستانتون معرفی کنید 💜💙
@ashpaziasan_com ✅
🥘برترین مرجع اموزشی آشپزی در ایران💯
✅کانال ما رو دنبال کنید
آموزش آشپزی ، پخت انواع کیک، شیرینی ، فست فود، سالاد ، نوشیدنی، بستنی و ...
@ashpaziasan_com 💯