-
چهارشنبه, ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۰۲:۲۲ ب.ظ
-
۳۴۰
درباره کتاب صوتی جلوگیری از مرگ زودرس
در دهههای اخیر، مصرف غذاهای دارای چربی و قند بالا افزایش یافته است. دسترسی و راحتی استفاده از غذاها و میان وعدههای بستهبندی شده و فست سودها، تأثیر زیادی روی فراگیرشدن اضافه وزن در دنیای شده است و منجر به افزایش وقوع بیماریهای مزمن، بیماریهای قابل پیشگیری و مرگ زودرس شده است. مشکلات فراگیر سلامتیِ ایجادشده به دلیل رژیم غذایی نامناسب، سالانه منجر به مرگومیرهای بیشتری میشود. هر چند درمانهای پیشرفته پزشکی منجر به درمان و برطرفسازی بیماریهای قابل انتقال شده، اما مرگومیر ناشی از مشکلات مربوط به سوءتغذیه، رو به افزایش است.
دانلود کتاب صوتی جلوگیری از مرگ زودرس
رژیم غذایی گیاهی، بهترین روش برای مراقبت از بدن و پیشگیری از مرگ زودرس است. تغییر رویکرد از غذاهای حیوانی و فرآوری شده به سمت غذاهای گیاهی و غیرفرآوری شده، میتواند تأثیر زیادی روی نه تنها سلامت جسمانی، بلکه سلامت ذهنی و رفاه و بهرهوری داشته باشد. سلامت جسمی با سلامت ذهنی ارتباط دارد و خوردن غذاهای سالمتر و بهتر منجر به سطح انرژی بالاتر، خواب و بهرهوری بالاتر میشود، غذاهای گیاهی نه تنها برای داشتن طول عمر بیشتر، بلکه برای بهبود کیفیت زندگی همه- یا حداقل اکثر- افراد مفید است. مصرف رژیم غذایی گیاهی، اثربخشترین روش برای حل بیماریهای مزمن و پیشگیری از بروز آنهاست. در این کتاب با نام «جلوگیری از مرگ زودرس»، مایکل گِرِگِر استدلال میکند که رژیمهای غذایی گیاهی، دارای مزیتهایی از نظر تغذیه هستند که انسان برای حیات و بقاء به آنها نیاز دارد، درعین حال، تأثیرات مضر غذاهای حیوانی را هم ندارند. سه نکته اصلی که از کتاب آموزیم: - رژیم غذایی نامناسب روی مرگ زودرس تأثیر دارد - غذاهای چرب و قندی، اعتیادآور و خطرناکاند - رژیمهای غذایی گیاهی میتوانند جلوی بیماریهای مزمن را بگیرند.
آشنایی با غذاهایی که از نظر علمی نقششان در پیشگیری و معکوسسازی روند بیماریها ثابت شده